MERCURY 2.0

*Kjørelengde er beregnet med forbruk på 2kWh per mil, samt med tilvalg som gir størst bruk av solcellepanel (bod og solcellevegg). Strømproduksjon simulert til optimal plassering i Fredrikstad.

Beskrivelse

Mercury 2.0 har plass for 2 biler og er en fleksibel carport hvor innkjøring kan velges fra en av tre sider. Modellen kan tilpasses med bod og lette sidevegger som tilvalg. Kan plasseres med takretning mot øst, sør og vest. Plassering mot sør gir størst årlig produksjon og plassering mot vest gir størst produksjon når de fleste av oss lader bilen etter jobb. Det er mulig å velge ladestasjon EO mini PRO som passer perfekt til Solarport. Den smarte ladestasjon justerer ladestrøm avhengig av strømproduksjon fra solcellepaneler. Du kan derfor velge å lade bare med egenprodusert strøm, med strøm fra boligens strømnett eller en miks av disse. Du kan også justere laddingen basert på strømprisen for ulike tidspunkter på dagen, slik at du lader når strømmen er billigst.

Støtte fra ENOVA

Mercury 2.0 gir rett til ENOVA støtte inntil

kr.24 600,- (med bod og solcellevegg)

Tilpass og be om tilbud

Modell

Carport Mercury 2.0 for 2 biler. Solcellepaneler på tak

Veg med solcellepanel

Ønsker tett bakvegg med kledning (i pris)Ønsker bakvegg med solcellepaneler (pristilleg)

Kledning

Dobbelfalset ferdig grunnet (i pris)Møre royal (pristilleg)

Montering

Gjøre alt selv (i pris) ... Ferdig kappet garasjedeler, garasjen blir levert som prekutt, reisverk og konstruksjon er ferdig kappet på mål, kledning kommer i lengder
Ferdig montert på min adresse (pristilleg)

Navn

Telefon

E-post

Adresse

Postnummer

Sted

Våre samarbeidspartnere: