EGENPRODUSERT STRØM TIL ELBIL – TRYGT, ENKELT OG MILJØVENNLIG!

Solarport er et svært miljøvennlig alternativ til tradisjonell lading av elbiler. Ladestasjonen drives av innebygde solceller og er konstruert for å redusere bruken av betong til et minimum. Du kan også velge kledning av vedlikeholdsfri termofuru som er varmebehandlet og naturlig impregnert uten skadelige stoffer. Du trenger derfor ikke å bruke tid på behandling og vedlikehold på flere år.

Når din Solarport er installert og montert er strømproduksjonen gratis. Det er ikke behov for hverken tilsyn eller ytterligere investeringer, og du kan slappe av mens du sparer penger på egenprodusert solenergi.

Solarport gir deg en lett tilgjengelig oversikt over strømproduksjonen. Du kan følge med direkte på vekselretteren, eller koble deg til med smarttelefon eller PC. Du kan dermed overvåke ditt eget lille kraftverk raskt, enkelt og akkurat når det passer deg. Mange kunder synes også det er spennende å følge med på hvor mye strøm de produserer!

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi også tilby enda mer detaljert overvåking av strømproduksjonen og forbruk i sanntid.

EIER DU ELBIL ELLER LADBAR HYBRID? SOLARPORTS INNEBYGDE LADESTASJON LADER BILEN DIN – TRYGT OG EFFEKTIVT!

DET ER SMART Å PRODUSERE EGEN STRØM!

I våre Solarport-modeller drives ladestasjonene av innebygde solceller i et gjennomsiktig glasstak. I utvalgte modeller bruker vi også solcellepaneler som produserer strøm fra begge sider (bifaciale paneler). Disse er ca. 25% mer effektive en tradisjonelle solcellepaneler. Solcellepanelene leveres med 30 års garanti.

Den spesielle konstruksjonen gjør at Solarport kan produsere ca. 5 % mer strøm enn solcellepaneler med tilsvarende effekt som er montert på hus eller garasje.

Paneler montert i veggene kan produsere strøm også om vinteren, også når taket er dekket av snø. Ved bruk av en vekselretter i høy kvalitet, kan strøm omfordeles til vanlig nettstrøm, og deretter videresendes til billaderen. Den overflødige strømmen kan brukes i hjemmet, eller den kan selges til leverandøren av strømnettet.

Vi samarbeider med Smart Energi, som tilbyr gunstige «Plusskunde»-avtaler. Alt monteres og kobles til strømnettet av våre installatører i løpet av kun to dager (forutsetter ferdig grunnarbeid og fundamentering).

Med Solarport får du egenprodusert strøm til din elbil – trygt, enkelt og miljøvennlig!

Våre samarbeidspartnere: