BEDRIFTER

Ønsker bedriften din å investere i fremtidens mest miljøvennlige energiløsning? Med Solarport får du skreddersydde garasje- og carportanlegg med integrerte solceller og eget anlegg for strømproduksjon. Kunder og ansatte får et miljøvennlig ladetilbud, og bedriften reduserer strømkostnader. La kunder lade gratis eller ta betalt for ladestrøm. Mulighetene er mange.

Solarport – en lønnsom investering

Med Solarport øker du verdien på eiendommen, men vil også bli mer attraktiv for kunder, ansatte og leietakere. Solcelleanlegget produserer mest strøm på dagtid –samtidig som strømforbruket til de fleste bedrifter er som størst. Dette kan gi betydelige reduserte strømutgifter over tid, og eventuell overskuddsstrøm kan også selges tilbake til strømnettet.

 • Lavere strømutgifter og gratis strøm
 • Selg ladestrøm med fortjeneste til kunder, ansatte eller leietakere
 • Selg overskuddsstrøm tilbake til strømnettet eller bruk den selv
 • Øk leiepris for parkeringsplasser med ladestasjon

Som eier av Solarport kan du selge ladestrøm til kunder, ansatte og leietakere som lader elbilene sine. Brukerne kan få egen app med oversikt over eget strømforbruk og kostnader. Vi tilbyr også tjenester for administrasjon og månedlig fakturering. Spør oss om mer info.

 

Hvorfor velge Solarport?

15000 km per år per p-plass
En enkelt parkeringsplass kan produsere nok strøm til at du kan kjøre ca. 15 000 km i året. Ladestasjoner leveres ferdig montert, og det blir installert eget kraftverk over bilene. Dette betyr at det ikke er behov for verken graving eller fundamentering for å få ladestasjonene montert.

 

Smarte ladestasjoner
Ved hjelp av egen app og privat tilgangskode kan brukerne lade elbilene sine. Dette gir mange muligheter;

 • Du kan f.eks leie ut p- plasser med ladestasjoner og tjene penger på ladestrømmen
 • Du kan la brukerne lade gratis
 • Du kan ha en kombinasjon av gratis og betalende brukere

Strømforbruket overvåkes, og sluttbrukerne kan få månedlig faktura for eget strømforbruk. Dere velger selv hva dere vil selge strømmen for, og strømprisen kan justeres forløpende.

 

Effektive solcellepaneler gir tak over bilene
Med tak over bilparken får du snø- og isfrie biler på vinterstid, og behovet for isskraping og snømåking blir betydelig redusert. Taket er laget av bifaciale solcellepaneler som produserer strøm fra begge sider, og er dermed langt mer effektive enn tradisjonelle solcellepaneler.

 

Sterkere miljøprofil
Med Solarport får bedriften også en tydelig miljøprofil som synes! Stilrent og moderne design kombinert med høykvalitets solcellepaneler som synes godt både fra innsiden og utsiden. Solcellepanelene fungerer som tak og vegger i konstruksjonen, slik at behovet for byggematerialer er redusert til et minimum.

 • Ingen behov for grunnarbeid og fundamentering bidrar til redusert CO2-utslipp
 • Bruk av pukk/singel som fyllmasse reduserer bruken av betong
 • Med bærekonstruksjon i treverk vil CO2-utslippene bli redusert ca. 4-6 ganger sammenlignet med stålkonstruksjoner.
 • Mulighet for montering av bedriftens logo på Solarport
 • Reduserer bedriftens klimaavtrykk og CO2-utslipp
 • Viser at bedriften tar miljøansvar

 

Veien til Solarport

Solarport for bedriftskunder blir tilpasset hvert enkelt prosjekt. Ta kontakt med oss for å avtale befaring eller spør oss om mulighetene for ditt prosjekt. Etter en befaring gir vi deg en visuell presentasjon av hvordan Solarport kan installeres på din eiendom, samt et tilbud med simulering av årlig strømproduksjon. Etter bestillingen starter vi arbeidet med detaljprosjektering og søknadsprosess. Vi står som entreprenør, og tar oss av hele prosjektet fra befaring til ferdig installert anlegg.

Våre samarbeidspartnere: